Onze oplossingen

Hotels

Nu steeds meer gasten gebruik maken van elektrische auto's, wordt het aanbieden van handige en betrouwbare oplaadpunten een belangrijk concurrentievoordeel voor uw hotel. Dat is waar Powerdot om de hoek komt kijken.

1. Onze succesvolle partnerschappen

We hebben ervaring met grote hotelketens

Samenwerken met Powerdot is een uitstekende keuze voor hotels die hun gasten een handige en betrouwbare EV-oplaadoplossing willen bieden. We hebben langdurige samenwerkingsverbanden met een aantal van de meest gerenommeerde hotels zoals Accor, Ibis en Melia. Onze ervaring met dit soort hotels zorgt ervoor dat u op ons kunt vertrouwen voor een naadloze ervaring voor uw elektromobiele gasten.

Met Powerdot kunnen hotels eenvoudig de ervaring van hun gasten verbeteren en tegelijkertijd bijdragen aan een schonere (en groenere) toekomst.

Geïnteresseerd in wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen?

CONTACTEER ONS

2. Verhoog uw boekingen

Voldoe aan de behoeften van uw klanten met EV-laadoplossingen

De laadstations van Powerdot kunnen specifiek ontworpen worden om te voldoen aan de eisen van de horeca. Met onze aanbieding kunnen uw hotelgasten hun elektrische voertuigen opladen terwijl ze uitrusten, dineren of een conferentie bijwonen. Dit zorgt ervoor dat ze genoeg batterijvermogen hebben om hun volgende bestemming te bereiken.

Steeds meer mensen kopen een elektrische auto en wanneer ze hun reizen plannen, zoeken ze vaak naar hotels met oplaadstations. Door een oplaadstation aan te bieden, kan uw vestiging deze klanten aantrekken en het aantal boekingen verhogen.

Wilt u meer weten?

CONTACTEER ONS

3. Genereer extra inkomsten

Een nieuwe bron van inkomsten voor uw bedrijf

Het aanbieden van oplaadoplossingen voor EV-rijders kan extra inkomsten genereren voor hotels. Veel elektromobilisten zijn bereid om te betalen voor handige en betrouwbare oplaadmogelijkheden tijdens hun reizen, en Powerdot draagt een percentage van de winst van de oplaadstations af. Dit kan een extra bron van inkomsten zijn voor hotels, terwijl het ook elektromobiele gasten aantrekt en behoudt, die eerder zullen kiezen voor accommodaties die oplaadmogelijkheden bieden.

Bovendien kan het aanbieden van oplaadmogelijkheden hotels helpen zich te onderscheiden van hun concurrenten en milieubewuste reizigers aanspreken die de voorkeur geven aan duurzame reisopties.

Contacteer ons voor meer informatie!

CONTACT

4. Onderscheid u van de massa

Sterk concurrentievoordeel voor uw bedrijf

Om concurrerend te blijven in een sector waar sommige hotels al EV-laadstations aanbieden, moet uw bedrijf voorop blijven lopen en met een aantrekkelijk aanbod komen. De beschikbaarheid van oplaadmogelijkheden kan een nieuw segment klanten aantrekken die milieuvriendelijkheid en duurzame reisopties belangrijk vinden. Dit kan leiden tot meer inkomsten en klantenloyaliteit.

Bovendien zorgt het voor een beter merkimago en een verbeterde reputatie van het hotel als maatschappelijk verantwoorde onderneming. Door oplaadoplossingen aan te bieden, kunnen hotels trends in de sector en eisen van klanten voorblijven. Tot slot kan het hotels helpen hun ecologische voetafdruk te verkleinen en bij te dragen aan een duurzamere toekomst.

De toekomst is elektrisch. Wilt u er deel van uitmaken?

LATEN WE HET EROVER HEBBEN
Koncepcja “Destination Charging”: Jak właściciele pojazdów elektrycznych i przedsiębiorcy mogą skorzystać z tego rozwiązania

5. Uw beste partner voor elektrische mobiliteit

Haal het meeste uit uw parkeerplaatsen

Powerdot biedt een eenvoudige EV-oplaadoplossing voor bedrijven, die 100% van de installatiekosten dekt en zorgt voor de bediening en het onderhoud. Deze samenwerking kan uw bedrijf helpen een nieuwe inkomstenstroom te genereren en te profiteren van uw bestaande parkeerplaatsen. Daarnaast biedt Powerdots monitoringsoftware inzicht in hoe en wanneer klanten hun EV’s opladen, piektijden, uw financiële inkomsten uit de laadstations en nog veel meer. Mis deze kans niet om elektromobiele klanten aan te trekken en te behouden.

Klaar om uw bedrijf een boost te geven met EV-laadstations?

Contacteer ons vandaag nog voor meer informatie over ons samenwerkingsvoorstel voor hotels.

PRAAT MET ONS

Onze oplossingen

Restaurants

Supermarkten

Winkelcentra